Pl. Sagarra, 10 - Santa Coloma de Gramenet

933 861 031

Diploma dual

Diploma dual

Des del curs 2022-2023 els i les  alumnes de FEDAC Santa Coloma participen en el programa per a l’obtenció del Diploma Dual: Batxillerat del país d’origen + Batxillerat dels EUA (High School Diploma).

El programa Diploma Dual creat i desenvolupat per Academica Corporation prepara als/les estudiants per adquirir els millors nivells de competència en base a tres grans objectius:

1.          Immersió lingüística: Totes les assignatures i les relacions amb els professors/es s’estableixen en anglès des del primer moment. Adquisició d’un nivell bilingüe avançat.

 2.          Immersió tecnològica: Domini del maneig de les tecnologies més avançades d’aprenentatge digital.

 3.          Immersió personal: L’alumne/a adquireix responsabilitat i maduresa a l’hora de treballar, un alt nivell d’autonomia, aprenentatge de la gestió del temps, capacitat d’adaptació i flexibilitat per treballar en entorns diferents i multiculturals.

Aquest programa es pot començar a 2n d’ESO, 3r d’ESO, 4t d’ESO o primer de Batxillerat, té una durada d’entre dos i quatre anys en funció del curs en què es comença i de l’itinerari triat i un cop finalitzat l’alumne/a obté la mateixa titulació que els/les alumnes estatunidencs en acabar la High School, reconeguda en tots els estats i en totes les universitats del món.

COM FUNCIONA?
Màxima convalidació de matèries

Els alumnes del Diploma Dual® només han de cursar 6 matèries per obtenir la titulació americana. Els convenis internacionals assolits per Academica i l’excel·lència educativa del programa permeten obtenir la màxima convalidació possible: 75% dels 24 crèdits necessaris per obtenir l’American High School Diploma.

D’aquests 6 matèries, 4 són obligatòries i 2 optatives, la qual cosa permet als alumnes cursar matèries de gran interès que no les trobem al currículum europeu i ofereixen un plus de motivació a l’estudiant ampliant el seu vocabulari en matèries que no farien en anglès: Fotografia Digital, Criminologia, Psicologia…

T’animes a viure l’experiència amb nosaltres?. Vine a informar-te!

Inscripcions obertes fins el 20 de juny de 2023.

Idiomes+
CreaEscola Quality Certificate for Education Website