Pl. Sagarra, 10 - Santa Coloma de Gramenet

933 861 031

Vine a FEDAC Santa Coloma

Vine a conèixer FEDAC Santa Coloma

FEDAC Santa Coloma és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu.

Per això, ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de les jornades de portes obertes que organitzem cada any.

Associació de Famílies d’Alumnes

A FEDAC Santa Coloma comptem amb el suport de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA). L’AFA col·labora en diferents activitats del centre i també n’organitza de pròpies amb l’objectiu de fomentar la convivència entre les famílies i els alumnes de FEDAC Santa Coloma.

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Santa Coloma i vols retrobar-te amb les persones que et van acompanyar en aquells anys?

Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i t'informarem de les activitats que organitzem.

Correu de contacte: anticsalumnes_santacoloma@fedac.cat

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per considerar la teva candidatura, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website