Pl. Sagarra, 10 - Santa Coloma de Gramenet

933 861 031

Música de la setmana

La música és un llenguatge universal

A FEDAC Santa Coloma pensem que és molt important que infants i joves coneguin músiques de diferents èpoques, gèneres, estils i cultures per tal d’experimentar diverses emocions i sensacions.

Per aquesta raó, el departament d'Expressió musical de l’escola ens proposa una música cada setmana, que tots i totes gaudim i escoltem amb atenció en determinats moments del dia. Generalment són temes musicals de caire tranquil per fomentar la relaxació i la tranquil·litat a l'aula.

La música forma part de les nostres vides i volem ampliar la cultura musical dels i de les nostres alumnes. Per això ens proposem que cada curs, setmana rere setmana, escoltin 35 músiques diferents, apropant-los a peces de diversos intèrprets que habitualment no escoltarien fora de l’escola.

 

La música enriqueix els nostres cors i, amb aquesta proposta, volem arribar als cors de tots els nens i nenes. És un moment d'interioritat, de fer volar la imaginació, de despertar somnis i sentir-nos acompanyats pel caràcter de la música. Un moment per trobar-nos a soles amb la música, sense cap filtre separador. Cada cançó ens prepara per iniciar plàcidament la nostra jornada escolar.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website