Pl. Sagarra, 10 - Santa Coloma de Gramenet

933 861 031

Serveis de l’escola

Complementem la proposta educativa de FEDAC Santa Coloma amb un conjunt de serveis i activitats amb els quals volem oferir a les famílies i els alumnes una oferta integral, en consonància amb el nostre projecte educatiu.

Menjador

Oferim servei de menjador per a aquells alumnes que han de romandre a l’escola durant el temps de migdia. L’empresa Scolarest s’encarrega d’aquest servei i elabora cada dia uns menús saludables, seguint les pautes dietètiques marcades per un nutricionista.

Complementàriament, durant l’espai de migdia proposem als alumnes participar en activitats dirigides pels monitors de menjador, com fer manualitats, llegir, practicar jocs i activitats esportives, de lleure, contes…

Acollida matinal

Amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral, oferim el servei d’acollida matinal per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar el temps d’estada del seus fills a l’escola.

Hi ha dues modalitats del servei d’acollida: de 8h a 9h o de 8.30h a 9h.

Compra de roba escolar

A través del portal online de l’empresa Rompoda, les famílies podeu comprar l’equipament escolar (bates, xandall i material esportiu, etc.). Uns dies després d’haver fet la comanda a través de la botiga online, podreu recollir la vostra compra a l’escola.

Altres serveis

Activitats coescolars                                  

L’AFA de l’escola organitza la programació d’activitats coescolars, que tenen lloc fora de l’horari lectiu i que complementen el nostre el projecte educatiu.

Les activitats coescolars permeten aprofundir en la millora d’habilitats motrius, sensorials i manipulatives, així com en el treball en equip i el desenvolupament dels infants en àmbits com l’artístic, el musical, l’esportiu…
En aquest enllaç podeu consultar la proposta d’activitats coescolars.

 

 

A més, l'escola organitza dues activitats coescolars més:

Aloha

ALOHA Mental Arithmetic ha disenyat unes sessions d’entrenament molt divertides dirigides a nens de 5 a 13 anys. En aquestes sessions els nens es converteixen en “superajudants” i els professors en “entrenadors de superpoders” que proposen als nens jocs d’intel·ligència, reptes mentals per posar a prova el seu pensament analític i la lògica, matemàtiques divertides, operacions amb la calculadora més antiga del món que es coneix: l’àbac…

ALOHA Mental Arithmetic és, a més, l’única activitat extraescolar avalada per la Sociedad Española de Pedagogía  (suport teòric de la metodologia 2016).

Com tots vosaltres, a ALOHA creiem que respectar allò que motiva als nens constitueix la base per un aprenentatge òptim.

Catequesi

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC, i estan oberts tant a nois i noies de FEDAC Santa Coloma com d’altres escoles.

Els joves i animadors dels grups CREC es reuneixen periòdicament en el marc de sortides, colònies i trobades on poden viure una experiència d’amistat en grup, mentre duen a terme activitats de servei a la comunitat que els porta a identificar-se amb l’estil i els valors de Jesús.

Casal d'estiu

Durant el mes de juliol, des de FEDAC Santa Coloma oferim un casal d’estiu per als nens i nenes d’educació infantil i primària.

El casal d’estiu és obert a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles de l’entorn.

Orientació psicopedagògica
Per a totes les etapes educatives, disposem d’un servei d’assessorament psicopedagògic. Aquest servei complementa el seguiment del desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza a l’aula amb els seus alumnes. Davant de qualsevol necessitat que pugui sorgir en un alumne, l’equip psicopedagògic avalua les possibles intervencions a fer dins la pròpia escola i, si s’escau, es coordina amb els professionals externs.
Projecte 1x1 ESO i connectivitat 5G

Tots els alumnes de secundària disposen d’un ordinador a l’aula d’ús personal. Aquest dispositiu permet accedir a recursos multimèdia, llibres digitals i a totes les oportunitats que internet ofereix per reforçar l’aprenentatge.

A més, totes les aules de l’escola disposen d’accés a internet 5G. Els punts d’accés d’última generació i la connexió de fibra òptica en garanteixen una bona connectivitat.

Projecte Chromebook a primària
Els alumnes més grans de primària (EP2) disposen d’un ordinador Chromebook d’ús individual, que facilita l’apropament de les noves tecnologies a l’aula i l’accés a internet com a font d’informació. A més, aquests dispositius fomenten el treball col·laboratiu i l’accés als llibres digitals.
Ordinadors de préstec
Oferim un servei d’ordinadors de préstec per a aquells alumnes que necessiten reparar el seu per tal que puguin seguir les classes amb normalitat.
Manteniment TIC
Comptem amb un servei de manteniment TIC, que s’encarrega de solucionar els possibles problemes informàtics que van sorgint en el dia a dia. Els nostres tècnics realitzen el manteniment dels ordinadors d’alumnes i professors, i s’encarreguen del bon funcionament de la xarxa i dels recursos informàtics del centre.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website