Pl. Sagarra, 10 - Santa Coloma de Gramenet

933 861 031

Bojos per la ciència

Bojos per la ciència

Tres alumnes de la promoció 2021-2022 han estat seleccionats per participar en el programa “Bojos per la ciència”. A FEDAC Santa Coloma ens sentim molt orgullosos i orgulloses d’haver pogut contribuir a despertar aquest interés per la ciència durant la seva escolarització.

El programa “Bojos per la ciència” és un programa d’excel·lència de la Fundació Catalunya La Pedrera  que estimula el talent i les vocacions científiques i tecnològiques entre els millors estudiants de Batxillerat de Catalunya oferint-los l’oportunitat de viure una experiència a cerques de recerca, Universitat i institucions de prestigi Internacional, de la mà d’investigadors i investigadores i professionals en actiu, així com orientar el seu itinerari acadèmic i posicionar-se per a una possible carrera professional.

L’Adrian Diaz participarà en el programa “Intel·ligència Artificial” a l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial IIIA-CSIC.

La Núria Zamarreño ho farà en el programa “Biomedicina” a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona)

I la Paula Cirilo ho fará en el programa “Bioquímica” al Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Barcelona (UB).

Esperem que el curs els sigui molt profitós i puguin gaudir de l’experiència.