Pl. Sagarra, 10 - Santa Coloma de Gramenet

933 861 031

Emmiralla’t

Emmiralla’t

Autoconcepte: opinió que una persona té sobre si mateixa. L’autoconcepte representa la imatge que tenim de nosaltres mateixos. Es crea a partir d’una sèrie de variables, però és particularment influenciat per les nostres interaccions amb les persones importants en les nostres vides.

Des de ben petits, és molt rellevant treballar l’autoconcepte personal, la nostra identitat, personalitat, caràcter, trets físics i espirituals que ens fan ser qui som, éssers únics i irrepetibles.

Expressar les nostres emocions i pensaments moltes vegades pot ser difícil, tant per petits com per a adults, per això l’art plàstic i escènic juga un paper molt important en la gestió i expressió d’emocions. I que passaria si ajuntem art i emocions en una mateixa activitat?

Aquest curs l’alumnat d’infantil i primària ha gaudit del projecte Emmiralla’t, un seguit d’activitats relacionades amb l’autoconcepte i la gestió d’emocions. Una activitat plàstica on l’alumnat va fer un dibuix (autoretrat) a un mirall, un material quotidià i diferent que ens va servir de base per expressar qui som, què sentim i com volem ser. Una activitat que va permetre a alumnes i docents fer un viatge introspectiu per veure més enllà del mirall i aprendre més sobre nosaltres mateixos.

“Només s’hi veu bé amb el cor, l’essencial és invisible als ulls.”

El Petit Príncep

CreaEscola Quality Certificate for Education Website