Pl. Sagarra, 10 - Santa Coloma de Gramenet

933 861 031

Jo Estimo Puig d’Olena

Jo Estimo Puig d’Olena

Amb el projecte “Jo estimo Santa Coloma” impulsem accions per construir una societat més justa, igualitària i solidària i creem sinergies amb entitats de la nostra ciutat. Però els lligams i les sinergies van més enllà i ens endinsen en projectes com Jo estimo Puig d’Olena…

Gaudint del paisatge a Puig d’Olena

El projecte Jo estimo Puig d’Olena consisteix en fer una recollida de diferents productes pel CRAE (Centre Residencial d’Acció Educativa) Mare de Déu del Roser de Puig d’Olena. Es tracta d’un centre d’acollida que atén a infants i joves en situació de risc social, gestionat per la Generalitat de Catalunya. El centre és de titularitat de les Germanes Dominiques de l’Anunciata, que pertanyen a la província de Sant Ramon de Penyafort, Congregació Religiosa Catòlica fundada el 1856 per sant Francesc Coll.

Edifici de Puig d'Olena
Edifici de Puig d’Olena

Fent-nos ressò de les necessitats d’aquest centre i aprofitant que els nostres alumnes de primer d’ESO hi fan una visita, es va demanar col·laboració voluntària a tots els membres de la comunitat educativa aportant algun dels diferents productes del llistat proporcionat.

El resultat, com sempre, espectacular! El nostre projecte Jo Estimo Santa Coloma és un èxit gràcies a la Solidaritat de les famílies de la nostra comunitat educativa.

Moltes moltes gràcies!

Alumnes de 1r d'ESO a Puig d'Olena