Pl. Sagarra, 10 - Santa Coloma de Gramenet

933 861 031

Projecte comunica

Projecte comunica

Som periodistes!

Els alumnes de S1 i S2 a projecte Comunica, s’han proposat un objectiu: ser periodistes! I quin millor lloc on poder aplicar els seus aprenentatges que fent de periodistes a la nostra pròpia escola FEDAC Santa Coloma! participant a les publicacions d’Instagram i a les notícies de la web.

Com ho faran?

Cada grup s’encarregarà de contactar amb els tutors o les tutores dels diferents cursos de l’escola. Com a bons periodistes, es presentaran i parlaran amb ells i elles per tenir propostes de publicacions de la vida de l’escola.

Tot seguit faran les seves propostes sobre quins continguts són aptes per publicar a l’Instagram de l’escola o en aquesta web, seguint els diferents rols:

Treballaran els diferents gèneres periodístics:

  • Notícies
  • Entrevistes
  • Cròniques
  • Reportatge
  • Article d’opinió

I com decidiran les propostes de publicació?

Abans de començar a preparar cada una de les creacions, se celebrarà un Consell de Redacció on, entre tots, decidiran quines seran les futures publicacions.

Amb aquest procés no només es treballaran les diferents llengües, els gèneres periodístics, el treball cooperatiu… a més serà una manera d’apoderar el nostre alumnat i fer-lo partícip del projecte de comunicació de l’escola.

Amb aquest Projecte Comunica es pretén que les i els alumnes siguin competents globalment, desvetllar l’esperit crític i fomentar la relació entre alumnes de diferents etapes per així incrementar el benestar emocional de tot l’alumnat.

Molt aviat podrem gaudir de les seves publicacions, no us les perdeu!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website